Fantastisk kurs som jag är så glad att jag fann! Kursen är så bra tack vare innehållet men allra mest tack vare att du Anna-Maria är en enorm inspirationskälla och medmänniska, Tack!!!

Eva

Har fått hundra procent stöd och engagemang från dig Anna-Maria. Har insett att det är lika viktigt att träna sin mentala hälsa som sin fysiska hälsa. Du är en underbar människa! Du får mig att känna mig lugn. Tack för en jätte bra kurs!!

Katarina

Kursen var som balsam för själen! Ämnena i kursen var intressanta och relevanta. Anna-Maria är skärpt, fokuserad och genuin.

Hanna

Mycket bra kurs!! Tillfällena hos dig har varit höjdpunkterna i livet under hösten. Har nu fått verktyg för att kunna hantera min stress.

Anna

Mycket bra kurs!! Roligt, intressant och givande. Märks att du själv tror på det du lär ut. Du har ett äkta engagemang som varit till stor hjälp för mig.

Pernilla

Jag ser mycket mer positivt på framtiden nu efter kursen. Väl investerade pengar och tid. Tack Anna-Maria!

Lilian

En fantastisk berikande och lärorik kurs! Jag har fått mycket kunskap och insikt om mig själv. Allt jag lärt mig kommer jag att använda mig av nu och i framtiden. Jag har fått tillbaka kontrollen över mitt liv och tillåter inte stressen ta över längre!

Linda

Fantastiskt att du kan fånga in och läsa av mina känslor och tankar. Du ger så mycket positiv feedback. Kursen har gett mig nytt livsperspektiv. Jag önskar att tiden inte gick så fort! Kram!

Maria

Nu har jag fått verktyg att använda som verkligen fungerar för mig och skapat ordning i ”kaoset”. Jag är så tacksam för kursen. Nu känner jag att inga av mina problem är hopplösa. Kursen har varit både lärorik och inspirerande!

Jeanette

”Mycket bra kurs! Jag har lärt känna mig själv bättre. Det är en skön atmosfär på Hälsobyrån och jag kände mig trygg och välkommen av alla på Hälsobyrån! Anna-Maria, du är en underbar kursledare!”

Anne

Kursen är tydlig och lättfattlig. Strukturerad och inriktad på individen. Tack! Jag hade aldrig kommit så här långt i min utveckling utan din hjälp och stöttning.. Suveränt engagemang från dig Anna-Maria!

Pia

Jag har blivit mer medveten om mig själv och har lättare att hantera min stress. Jag känner mig starkare som människa. Du är otroligt engagerad, fokuserad och en fantastisk lyssnare Anna-Maria! Dessutom en superhärlig person! Tack för en jätte bra kurs!

Anna

Ett stort tack till dig Anna-Maria! Du har en lugn och fin inverkan på mig. Nu känner jag mig själv bättre och fått verktyg att ta till vid stress. Det har varit en lära som jag kan ta med mig även i framtiden.

Ulla

Mycket nöjd med kursen, betyg 5! Jag har fått mycket kunskaper och lärt mig prioritera och ta det lugnare. Jag är glad att jag gått kursen! Anna-Maria är härlig och förtroendegivande!

Mikaela

Kursen har varit min livlina. Jag är så tacksam för att jag har gått den!

Anna